Pressbilder

Ladda ner högupplösta och lågupplösta bilder på boken här:

Alla har talang – omslag 1600 x 2500 pixlar

Alla har talang – omslag 200 x 320 pixlar


Ladda ner högupplösta och lågupplösta
bilder på Charlotte Hågård
här!

Följ även Charlotte Hågård på:

© 2015 Charlotte Hågård | www.allahartalang.se

Kontakta Charlotte på info@charlottehagard.se om du vill återpublicera någon av texterna här på www.allahartalang.se

Om boken

Tro på att du har talang!

Du föds inte som skicklig pilot, framgångsrik företagsledare, världsmästare i höjdhopp eller rockstjärna. Du når framgång genom motivation, passion, hårt arbete - och genom att tänka rätt.

Boken ger dig verktyg för att hitta din egen och andras talang. Charlotte Hågårds budskap är att ALLA har talang. Glöm dina betyg, gamla prov och eventuella intelligenstester du gjort! Här ska vi undersöka vad som är hemligheten med att bli riktigt bra på något. Hur du låser upp din egen talang och frigör din potential. Du kommer med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar att lära dig hur du hittar din egen talangzon och maximerar avkastningen på ditt eget humankapitel - din inre talang!

Några exempel på kapitelrubriker i boken:
• Tro på att du har talang

• Ta fram din unika talang

 1. Träna upp din talang

 2. Gläds åt dina gener

 3. Hitta din talangzon

 4. Bygg på dina styrkor

 5. Minimera dina svagheter -

 6. Släpp fram din passion

 7. Upptäck din motivation

 8. Tänk rätt

 9. Omge dig med andra talanger -

 10. Plocka fram din talang på jobbet

  Charlotte Hågård guidar dig utifrån sin långa erfarenhet som karriärexpert och delar med sig av intressanta berättelser ur levande livet. Hon inspirerar dig till att finna din talang utifrån passion och motivation och att se potential och talang i människorna du omger dig med.

Läs mer om Charlotte på Forums hemsida.

Läs mer om Alla har talang på Forums hemsida.

Sagt om boken

Hej,

Jag vill tacka Dig för din bok "Alla har talang". Jag kom från Estland till Sverige med identitetskris och fann den boken på Stockholms biblioteket. Jag läste boken glupande med hjälp  av en ordbok och fick många svar och drivkraft! Det är antagligen så att de rätta böckerna kommer till oss i precis rätt tid:). 

 
Med vänlig hälsning
Helena Hansen"Fantastiskt inspirerande bok med massor av konkreta exempel - tack för att du delar med dig av din kunskap och passionerade erfarenhet Charlotte Hågård!

Sanna Ehdin Anandala, PhD


”Hej, vill bara säga att jag är SÅ glad att jag hittat din bok kring alla har Talang, jag har länge gått och tänkt starkt på att var och en har något man har extra fallenhet för men de flesta hamnar utanför sitt eget "spår" ... ser verkligen fram emot läsningen och min egen talangjakt - inte en dag för tidigt! :)
Mvh, Carina””Hej!
Din bok "Alla har Talang" tyckte jag var underbart bra, den bästa du skrivit även om de andra också är bra. Hoppas du fortsätter ta dig an nya skrivprojekt för du är mer än läsvärd!
Jag blev nyfiken på vad den understimulerade professorn Stefan valde som karriärmål, vad gjorde han med sin fina kompetens och sina drivkrafter? Och vad gör man om man är likadan men inte professor?
Funderade också på de här med "expertis". Du känner säkert till att det finns forskning som visar att en del är episodiker, och alltså raka motsatsen till experter. Hur skulle du formulera den typen av talang? Man är ju "expert på att inte vara expert" men istället mycket nyfiken, lättlärd och flexibel, och i samma behov av stimulerande arbetsuppgifter som en expert.
Vänliga hälsningar Christina”Hej på er!
Jag var på Shenet och lyssnade och köpte bok, det var superbra verkligen. Lycka till! Suzanne